Dobrodošle so vsakršne povratne informacije, tako pohvale kot konstruktivni komentarji, predlogi za izboljšanje... Le tako smo lahko še boljši in le tako je zadovoljstvo obeh strani (še) večje.

Svojo povratno informacijo pošljite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Če dovolite objavo (zaželeno s polnim imenom), prosim dopišite.

Najlepša hvala za vaš čas!

*********

Pred enim letom sem imela hudo vnetje križnega živca. Nisem se mogla premikati, hoditi, ležati. Nasvet zdravnika je bilo samo počivanje in malo gibanja ter protibolečinske tablete.

Lana mi je predlagala terapevtsko masažo križa. Masaže so bile na začetku boleče. Z vsako naslednjo masažo so bile tudi bolečine manjše. Pomagala mi je, da lahko normalno živim brez bolečin.

Z možem se tudi udeležujeva delavnic, ki jih vodi Lana. V prijetni skupinici delamo vaje za sproščanje stresa in telesa. Preproste vaje, ki te napolnijo z energijo. Po teh vajah se počutiš tako dobro in sproščeno...

Delavnice in masaže so na vrhunskem nivoju. Njena strokovnost in znanje pa se pokaže, da ji ni vseeno in se ti povsem posveti. Mene je tudi poklicala po telefonu. Zanimalo jo je, če gre kaj na bolje s križem... Zelo mi je všeč, da je zelo preprosta in prijazna.

Vsem jo zelo toplo priporočam. Ko pridete v njene roke, ste kot novi.

Mirjana Klančnik, Škofljica

*********

Pričakovala sem "klasiko", a dobila bistveno več. Energijski tretma mi je povrnil duševno, čustveno in telesno Po tretmaju odidem prerojena, opogumljena in pripravljena na nove izzive. Energijski učinki njenih rok delujejo še dolgo po tistem, ko zapustim salon. Še veliko delovnih uspehov želim.

Sonja Slana, Murska Sobota

*********

Vse pohvale za odlične terapevtske masaže, ki jih priporočam vsakemu... zlate roke in krasna energija.

Sanja Gojković, Škofljica

*********

Masaža je nadvse sproščujoča in po njej se počutim odlično, sproščeno in pripravljeno za nov delovni teden. Pri refleksni masaži stopal pogosto prideva do bolečine na področju hrbtenice, kjer imam občasno težave. Včasih narediva temeljit tretma in premagava bolečino, včasih pa je to sprostilna masaža, kjer človek lahko tudi zaspi, meni se je že zgodilo tako. To je darilo, ki bi si ga lahko poklonili vsaj enkrat na mesec in naše telo bi nam bilo res hvaležno.

Nina Bojc, Ljubljana

*********

Draga Lana,

iskrena Hvala za včerajšnji trening, izobraževanje, masažo, smeh in meditacijo. Super si! Krasna učiteljica! To bi morali slišati vsi, vsaj 1x na mesec! Še danes čutim noge in hrbet, odličen občutek in notranji mir.

Hvala.

Anja Smolnikar, Ig