Storitve

Masaža 'Oaza sonca'

misiceGlede na vaše težave se vključujejo različne metode: terapevtska masaža, ventuze, fascialne sprožilne točke (trigger point), raztegi. 

Lajša stres in bolečine, povezane z mišično napetostjo na obremenjenih delih hrbtenice (vključno z vratom), hernijo, lumbargom, išiasom, mravljinčenjem v rokah in nogah, glavoboli, sklepi...

Pisarniški poklici, fizični delavci, športniki, glasbeniki ... si pri svojem delu (ali hobiju) z obremenitvami nabirajo težave, ki po nekaj letih (ali mesecih) neukrepanja oziroma pomanjkanja preventive privrejo na dan.

Glede na potrebe se izvede celotna masaža telesa ali pa se osredotoči na obremenjene dele telesa (hrbet, sklepi, roke, noge...), tudi na posebnem stolu, prilagojenem za masažo hrbtenice.

Odlična preventiva za odpravljanje težavic, pridobljenih sproti, so mesečni obiski, pri večjih težavah pa je potrebno nekaj rednejših tedenskih obiskov (od 3-6, odvisno od primera).

Med najpogostejšimi in takoj opaznimi rezultati so večja lahkotnost in gibljivost telesa, boljše počutje, večja sproščenost...

Med obiskom stranki tudi svetujem o ustrezni preventivi oziroma samopomoči za lajšanje bolečin.

30': 25 EUR;   60 min:  45 EUR;   80 min:  50 EUR;   110 min: 60 EUR

(3x: 10% popust, 5x: 15% popust, 10x: 25% popust)