Masaže - svetovanje

Touch For Health

Touch for Health je najbolj uporabljena in razširjena metoda v uporabni kineziologiji. Spodbuja samozdravilne sposobnosti telesa ter motivira ljudi k večji odgovornosti za svoje življenje. 

Preberi več

Celostno prehransko svetovanje

Svetujem glede dietetike po tradicionalni kitajski medicini, saj način našega prehranjevanja podpre ali pa obremeni naše počutje - in nenazadnje zdravje. Hrana niso le kalorije in številke, pač pa predvsem vpliv, ki ga ima izbor živil, njihova kombinacija in čas vnosa, na naš organizem. Kako uspešno lahko naše telo spremeni npr. večerjo v energijo, kar je osnovno bistvo prehranjevanja?

Obstajajo sicer določene splošne smernice, ki sledijo bioritmu telesa, vendar pa je predvsem treba upoštevati individualne dejavnike (tip organizma, starost, življenjski slog, vremenski pogoji...).

V poplavi prehranskih nasvetov je pogosto težko prepoznati, kaj je res dobro za nas. Naš najboljši svetovalec je sicer naše telo, a če smo izgubili neposredno povezavo, obstaja pomoč za stik z našo notranjo modrostjo.

Prepoznavamo čustvene in psihološke blokade, ki vplivajo na naše prehranjevalne navade, kot tudi občutljivosti in zasvojenosti. Ko odstranimo ovire, so tudi spremembe lažje. 

VEČ KOT PREHRANSKO SVETOVANJE!

 

Klasična masaža

Klasična masaža blaži psihični, fizični in emocionalni stres, sprosti mišično napetost celega telesa. Spodbuja živčne končiče, da postanejo sprejemljivejši za dražljaje. Pospešuje prekrvavitev, s tem pospeši oskrbo celic s kisikom in hranilnimi snovmi.

Preberi več

Masaža 'Oaza sonca'

'Oaza sonca' je masaža, nadgrajena z ostalimi tehnikami. Priporočljiva je zlasti pri športnih in delovnih obremenitvah mišic in hrbtenice.

Preberi več