Masaže - svetovanje

Touch For Health

Touch for Health je najbolj uporabljena in razširjena metoda v uporabni kineziologiji. Spodbuja samozdravilne sposobnosti telesa ter motivira ljudi k večji odgovornosti za svoje življenje. 

Preberi več

Diagnostika in dietetika po TKM

Svetujem tudi glede dietetike po tradicionalni kitajski medicini, saj način našega prehranjevanja podpre ali pa obremeni naše počutje - in nenazadnje zdravje. Hrana niso le kalorije in številke, pač pa predvsem vpliv, ki ga ima izbor živil, njihova kombinacija in čas vnosa, na naš organizem. Kako uspešno lahko naše telo spremeni npr. večerjo v energijo, kar je osnovno bistvo prehranjevanja?

Obstajajo sicer določene splošne smernice, vendar pa je predvsem treba upoštevati individualne dejavnike (tip organizma, starost, življenjski slog, vremenski pogoji...). 

Svetovanje je del ostale ponudbe. 

Klasična masaža

Klasična masaža blaži psihični, fizični in emocionalni stres, sprosti mišično napetost celega telesa. Spodbuja živčne končiče, da postanejo sprejemljivejši za dražljaje. Pospešuje prekrvavitev, s tem pospeši oskrbo celic s kisikom in hranilnimi snovmi.

Preberi več

Masaža 'Oaza sonca'

'Oaza sonca' je masaža, nadgrajena z ostalimi tehnikami. Priporočljiva je zlasti pri športnih in delovnih obremenitvah mišic in hrbtenice.

Preberi več