Osebno trenerstvo poteka pod nadzorom mednarodno certificiranega NCSF osebnega trenerja. Treningi so prilagojeni posamezniku.

Pri tem je osnovno vodilo dobro počutje posameznika in zavezanost za dosego želenega cilja na način, ki je strankinemu telesu čimbolj prijazen.

Možnost treningov na domu ali pa v Fitnes Centru Panter.

POTEK TRENINGOV:

Vsakemu posamezniku oziroma posameznici pripada brezplačen uvodni trening, pri katerem ga/jo seznanim z osnovami treniranja in razložim osnovne pojme in definicije fitnesa, oziroma odgovorim na vsa vprašanja. Uvodni trening je namenjen analizi posameznikovih ciljev in pogovor o tem, kako jih doseči na najlažji in optimalen način, da bo stranka zadovoljna. To pomeni, da se kot osebni trener zavedam resnosti svojega dela in svoje delo jemljem profesionalno, poleg tega pa glede na svoje izkušnje znam razumeti posameznikove potrebe in trening zastavim na način, ki bo na posameznika deloval pozitivno ne samo iz fiziološkega vidika, ampak tudi iz psihološkega. Seveda se ob nadaljnjem sodelovanju s stranko zelo podrobno zavzamem za vse spremembe, ki bodo imele pozitiven vpliv na adaptacijo telesa, povzročeno s stimulusom motoričnih enot mišičnega tkiva, ki je bil glavni cilj samega treninga.

janImam veliko izkušenj z ljudmi, ki želijo izgubiti odvečno telesno težo, saj je to najbolj pogosta odločitev ljudi, ki mi zaupajo dosego svojih ciljev. Dejstvo je, da smo zaradi današnjega tempa življenja podvrženi stresu v veliko večji meri kot pa nekaj desetletij nazaj. Seveda se zaradi tega v telesu dogajajo določene kemijske reakcije. Hormoni, ki se sicer morajo sproščati za optimalno delovanje telesa, se v današnjih okoliščinah izločajo iz žlez v telesu v prevelikih količinah, kar ima za posledico več različnih neravnovesjih v telesu. Od tega, da težko kontroliramo apetit in se posledično prenajedamo, do tega, da je kakovost spanja dosti slabša, s tem pa slabša regeneracija telesa. Kombinacija sledečega lahko čez čas privede do zmanjšanja deleža mišične mase v telesu, hkrati pa nalaganje odvečnih maščobnih zalog. Ravno obratno, kar si vsak želi.

Zato pa sem tukaj jaz, da vam pomagam najti ravnovesje.

Za vse dodatne informacije in termine pokličite na tel. št. 031/827-777.

Jan Škufca