iVitalis delavnica je sklop energijskih vaj, ki spodbujajo delovanje notranjih organov in pretok življenjske energije v telesu. Vmes dobite tudi veliko praktičnih nasvetov, kako ohranjati ali izboljšati svoje zdravje in počutje. 

Po delavnici udeleženci čutijo sproščenost, boljše počutje, umirjenost... Učinek delavnice še povečate in podaljšate, če z vajami (vsaj nekaterimi) nadaljujete tudi v vsakdanjem življenju.

 

ZAKAJ IZBRATI iVITALIS?

iVitalis vaje telo oskrbijo z energijo in uravnovesijo energijske tokove v telesu. Kadar imamo dovolj energije, je dan lahkoten, lažje obvladujemo stresne situacije, utrujenost izgine. Na vsakodnevne izzive začnemo gledati iz drugega zornega kota, kar nam omogoča, da težave lažje rešujemo. Ko dvignemo energijo v telesu, se nam povečajo imunski sistem, storilnost ter zadovoljstvo.

Z iVitalis vajami prebudimo naše telo, sprožimo njegove potenciale in samozdravilne sposobnosti. Vaje so enostavne in zelo učinkovite. Izvajamo jih lahko skoraj povsod.

Dvig življenjske energije in napredek v življenju sta marsikoga prepričala, da so vaje postale del našega vsakdana.

 

Delavnice vodim Lana Mihele, iVitalis svetovalka.

 

Prijave in dodatne informacije: 031/533-277, mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

KDAJ: vsak drugi petek v mesecu

TRAJANJE: 2 uri

CENA delavnice: 20€

Kotizacijo poravnajte pred začetkom delavnice na TRR SI56 6100 0000 2852 341.

 

LOKACIJA: Delavnica se odvija v dvorani Glinek, Glinek 22, kar je 5 min iz Škofljice oz. 10 min (5 km) od izvoza LJ-jug. 

http://zemljevid.najdi.si/najdi/sbs%20trgovina%20dolenjska

 

NASVET: Na delavnico pridite v udobnih oblačilih. S seboj prinesite plastenko vode, ležalko, odejo ali večjo brisačo, lahko tudi dodaten par nogavic.

 

Za podrobnejše informacije o delavnicah povprašajte preko zgornjih kontaktov, za obveščanje pa se lahko prijavite tudi na novičke (na levi strani ekrana).